Pieczony banan z czekoladą i cynamonem

LODY MLECZNE

Jak w tytule smaku!

Jak powstałem?

Pieczemy banana i dodajemy go do masy lodowej. Przekładamy polewą czekoladową i przesypujemy cynamonem.

Ciekawostki

Banan pieczony jest w całości, w skórce. Typowy jesienno-zimowy smak.

Wykaz składników:

mleko 3.2 %, śmietanka 30%, banan, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, polewa czekoladowa (cukier, olej słonecznikowy, proszek kakaowy (10%), orzechy laskowe (9,5%), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: E322 lecytyna słonecznikowa; środki aromatyzujące), błonnik roślinny, glukoza, miód, białka mleka, naturalny stabilizator: guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa), cynamon mielony, białko roślinne, sól kłodawska

Alergeny:

mleko, śmietana, orzechy

Sprawdź inne smaki:

Cytryna z miętą 🍃

Na bazie świeżo wyciskanego soku z cytryny, z dodatkiem skórki z cytryny, stąd ten smak głęboki, do tego prawdziwa mięta.

SORBETY

Pistacja

Po prostu prawdziwa, rewelacyjnie uprażona, dobrze zmielona pistacja z dodatkiem soli kłodawskiej

LODY MLECZNE

Cappuccino z cantuccini

Na bazie espresso, włoskich ciasteczek migdałowych cantuccinni.

LODY MLECZNE

Show more

Social media:

instagram

facebook

Kontakt do nas:

[email protected]

+48 666 096 156 Nie odbieramy? Napisz w jakiej sprawie dzwonisz na WhatsApp.