LODY MLECZNE
Jak w tytule smaku!
Pieczemy banana i dodajemy go do masy lodowej. Przekładamy polewą czekoladową i przesypujemy cynamonem.
Banan pieczony jest w całości, w skórce. Typowy jesienno-zimowy smak.
mleko 3.2 %, śmietanka 30%, banan, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, polewa czekoladowa (cukier, olej słonecznikowy, proszek kakaowy (10%), orzechy laskowe (9,5%), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: E322 lecytyna słonecznikowa; środki aromatyzujące), błonnik roślinny, glukoza, miód, białka mleka, naturalny stabilizator: guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa), cynamon mielony, białko roślinne, sól kłodawska
mleko, śmietana, orzechy
Social media:
Kontakt do nas:
+48 666 096 156 Nie odbieramy? Napisz w jakiej sprawie dzwonisz na WhatsApp.