Cytryna z mi臋t膮 馃崈

SORBETY

Na bazie 艣wie偶o wyciskanego soku z cytryny, z dodatkiem sk贸rki z cytryny, st膮d ten smak g艂臋boki, do tego prawdziwa mi臋ta.

Jak powsta艂em?

Sorbet cytrynowy powstaje w ga艂ce zawsze ze 艣wie偶ych cytryn. Cytryny myjemy, kroimy na p贸艂. Sok wyciskamy, a 偶eby podkr臋ci膰 naturalny smak cytryny, dodajemy jeszcze troch臋 偶贸艂tej sk贸rki. Do tego 艣wie偶a mi臋ta.

Ciekawostki

S膮 to jedne z naszych najbardziej kremowych i napowietrzonych lod贸w. Sok z cytryny oraz dodatkowa pektyna zawarta w sk贸rce z cytryny robi膮 taki efekt.

Wykaz sk艂adnik贸w:

sok z cytryny, woda, cukier, glukoza, sk贸rka z cytryny, li艣cie mi臋ty, b艂onnik ro艣linny, naturalne stabilizatory: pektyna, guma tara (m膮czka z ziaren Ceasalpinia Spinosa); bia艂ko ro艣linne, regulator kwasowo艣ci: kwasek cytrynowy

Alergeny:

brak

Sprawd藕 inne smaki:

Cytryna z mi臋t膮 馃崈

Na bazie 艣wie偶o wyciskanego soku z cytryny, z dodatkiem sk贸rki z cytryny, st膮d ten smak g艂臋boki, do tego prawdziwa mi臋ta.

SORBETY

Pistacja

Po prostu prawdziwa, rewelacyjnie upra偶ona, dobrze zmielona pistacja z dodatkiem soli k艂odawskiej

LODY MLECZNE

Cappuccino z cantuccini

Na bazie espresso, w艂oskich ciasteczek migda艂owych cantuccinni.

LODY MLECZNE

Show more

Social media:

instagram

facebook

Kontakt do nas:

[email protected]

+48 666 096 156聽Nie odbieramy? Napisz w jakiej sprawie dzwonisz na WhatsApp.