LODY MLECZNE
Z dodatkiem białej czekolady, wiórek kokosowych i prażonych płatków migdałów.
Prawdziwą białą czekoladę w ‘diamentach’ dodajemy do ciepłej masy. Gdy lody wychodzą z maszyny przesypujemy wiórkami kokosowymi i ręcznie prażonymi płatkami migdałów
Smakiem przypominają “rafaello”, jednak w lodach nie dodajemy aromatów, ani tłuszczu palmowego, bo nie ma takiej potrzeby.
mleko 3.2 %, śmietanka 30%, cukier, mleko w proszku odtłuszczone, biała czekolada (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt z wanilii), błonnik roślinny, glukoza, miód, wiórki kokosowe, płatki migdałów, białka mleka, naturalny stabilizator: guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa), białko roślinne, sól kłodawska
mleko, śmietana, orzechy
Social media:
Kontakt do nas:
+48 666 096 156 Nie odbieramy? Napisz w jakiej sprawie dzwonisz na WhatsApp.